Innlandet Ap: Gjenvalg for Stenseng og Trettebergstuen, Brenna som ny nestleder

- Vi går inn for at Kjersti Stenseng og Anette Trettebergstuen gjenvelges i sine roller, og at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet, sier leder Lise Selnes og nestleder Marius Bismo i Innlandet Arbeiderparti.

Anette Trettebergstuen og Kjersti Stenseng

GJENVALG: Innlandet Ap går inn for at Anette Trettebergstuen og Kjersti Stenseng gjenvelges som henholdsvis leder av Arbeiderpartiets kvinnenettverk og partisekretær (her fra et tidligere rådslag om kulturpolitikk). Videre støtter Innlandet Ap Tonje Brenna som ny nestleder. Foto: Arbeiderpartiet

Innlandet Arbeiderparti er det nest største fylkeslaget i Arbeiderpartiet, og har 36 delegater til landsmøtet.

- Kjersti og Anette har vært tydelige og markante i sine roller som henholdsvis partisekretær og leder av kvinnenettverket, sier Selnes og Bismo. - Politikkutvikling og organisasjonsbygging er lagarbeid. I Arbeiderpartiet gjør vi ting i fellesskap. Vårt partis viktigste oppgave nå er å ta landet gjennom krisen i Europa med kontroll på priser og renter, med lav arbeidsledighet og med rettferdig fordeling mellom folk. Å slå ring om velferden og tryggheten til folk er ekstra viktig når mange opplever utrygge tider, sier Selnes og Bismo.

Vil ha Brenna som ny nestleder

- Vi går inn for at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet. Tonje representerer en viktig fornyelse i partiet, samtidig som hun har solid erfaring både som kunnskapsminister, som tidligere fylkesrådsleder i Viken, som politisk rådgiver for tidligere statsminister Jens Stoltenberg og som generalsekretær i AUF i den vanskelige tida etter terrorangrepet 22. juli 2011, sier Innlandet Aps leder og nestleder.

Landsmøtet i Arbeiderpartiet avholdes 4. – 6. mai i Folkets Hus på Youngstorget i Oslo.

For ytterligere kommentarer: Nestleder Marius Bismo, 41408247